Nghiên cứu thiết lập công nghệ vò và lên men chè đen trên thiết bị của việt nam

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Văn Chương Đỗ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 631.3 Tools, machinery, apparatus, equipment

Thông tin xuất bản: Tạp chí nông nghiệp và phát triển nông thôn, 2012

Mô tả vật lý: 39-45

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 480595

Research on setting up crushing and fermenting the black tea production technology in Vietnamese equipment not only displays internal force of engineering branch but also helps companies can apply easily to their producing condition and produce products with higher quality, more stable, safety and hygiene. The article also presented the most suitable parameters for crushing technology and fermenting technology. The quality mark of tea made from type B, C and D are 18.0 and 16.0 respectively and at fair level.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH