Các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình cấp đông tôm sú bằng tủ cấp đông gió – Nghiên cứu của giảng viên Trường Cao đẳng Nông nghiệp Nam Bộ=Factors affecting the freezing process of black tiger shrimp using air freezers – Research by lecturers Southern Agricultural College

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Van Hoang Nguyen

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Thiết bị Giáo dục, 2024

Mô tả vật lý: tr.83

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 480885

The paper presents results on the variation of freezing time of black tiger shrimp depending on the freezing temperature, wind speed, and heat exchange cross-section on the surface of the shrimp body. Research results show that parameters such as freezing temperature, wind speed, and raw material size play a key role in shortening freezing time, minimizing energy consumption, and minimizing mass loss during the freezing process.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH