Giải pháp phát triển marketing hàng thực phẩm tươi sống và chế biến sẵn các siêu thị trên địa bàn thành phố hà nội

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Thu Hương Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 664 Food technology

Thông tin xuất bản: Tạp chí, 2012

Mô tả vật lý: 62-68

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 481051

One advantage of supermarket is its convenience. Many supermarkets operate with the slogans of "Replacing Street Markets" or "Becoming Friends of Every Family". However, reality shows that supermarket has not been the choice of a majority of consumers in fresh and processed foodstuff. Many supermarkets have invested in storage and display equipment for fresh and processed food, some even build kitchen to make ready-to-use food to provide better convenience to consumers but still fail to attract them. This situation results from many reasons but the major one is supermarket management has not attached great importance to planning and implementing marketing activities to identify development orientations for this kind of products and better satisfy customer demand. In her article, upon analyzing primary and secondary data, the author proposes some solutions to developing marketing strategies for fresh and processed foodstuff in Hanoi-based supermarkets.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH