Determination of phosphorus additives in instant noodle samples by Phosphorus-31 nuclear magnetic resonance (31P-NMR)

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lan Anh Thi Nguyen, Nhung Thi Dao, Thi Ta Thao, Quang Pham Trung

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2024

Mô tả vật lý: tr.39

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 481703

Instant noodles are widely consumed in Vietnam and are especially popular among young people. In the production of instant noodles, phosphate additives are commonly added to enhance the crispiness and chewiness of the product. In this study, three phosphate species, including sodium pyrophosphate (SPP)...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH