Impact of pasteurisation and storage conditions on the physicochemical properties of acerola jelly

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Binh Hoang Quang, Ngoc Thi Duong Diep, Uyen Tran Phuong Ho

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2024

Mô tả vật lý: tr.97

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 481726

Acerola, a fruit rich in bioactive compounds such as polyphenols and vitamin C, is highly susceptible to degradation under temperature influences. This study aimed to evaluate the impact of pasteurisation and storage conditions on the stability of these compounds in acerola jelly...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH