Nghiên cứu quy trình tách chiết anpha-mangostin từ vỏ quả măng cụt quy mô phòng thí nghiệm

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Tuyên Đỗ, Thị Hiên Mai, Thị ánh Tuyết Nguyễn, Thị Ngọc Dao Nguyễn, Đình Thi Quyền

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 610.28 Auxiliary techniques and procedures; apparatus, equipment, materials

Thông tin xuất bản: Y học việt nam, 2012

Mô tả vật lý: 133-138

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 482881

 The authors have constructed of technological process for extraction and purification of the amangostin from the fruit hull of mangosteen on laboratory scale with purity 98.6 percent by HPLC chromatography. To provide an appropriate technical parameters used in Vietnam climatic conditions: extraction temperature 60oC
  solvent: ethanol with a solvent ratio of material is 3/1 and time of 4 hours, alpha-mangostin was isolated from the fruit hulls of Garcinia mangostana L. collected in Southern Vietnam. The structure of alpha-mangostin was elucidated by spectroscopic methods, including the application of a number of two dimensional (2D), NMR techniques (1H-NMR, 13C-NMR correlation spectroscopy (COSY).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH