Nghiên cứu tối ưu hóa quy trình sấy thịt cá sấu tẩm gia vị bằng bơm nhiệt máy nén kết hợp với bức xạ hồng ngoại

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Như Chính Lê

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 664 Food technology

Thông tin xuất bản: Năng lượng nhiệt, 2013

Mô tả vật lý: 22-25

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 483684

This article presents the result of experimental study on determining drier optimal parameters of spicy crocodiles by using Far infrared assist heat pump drier system. The experimental result showed that at drying temperature of tTNS = 40°C, drying air velocity of VTNS = 3m/s, the distance from the heating alement to the product surface of hBX = 40cm and constant relative humidity q = 20 + 40 percent for the best quality of dried spicy crocodiles and reached the highest capacity.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH