Một số yếu tố liên quan tới vệ sinh an toàn thực phẩm tại các bếp ăn tập thể của doanh nghiệp ở thành phố hải dương - năm 2013

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huy Hưng Đinh, Đức Long Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614 Forensic medicine; incidence of injuries, wounds, disease; public preventive medicine

Thông tin xuất bản: Y học việt nam, 2014

Mô tả vật lý: 50-53

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 484155

 Research on a number of factors related to food safety and hygiene in canteens of enterprises in Hai Duong city, the results show that: There is an association between the training of food safety with knowledge of waiters and waitresses about fresh and safe food, (p 0.05) and was related to the practice of using separate tools of waiters and waitresses (OR 0.05). On those containers which contain food cooked have microorganisms infection
  the rate of micro-organisms infection is higher than on uninfected tools ,however, there is not a considerable difference (p 0.05). The canteens which have unqualified infrastructure have infection rate on cooked food higher in comparison with the canteens that are qqalified, differences is significant (p0.05).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH