Kiến thức, thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của người phục vụ tại các bếp ăn trường mầm non tiểu học bán trú quận lê chân - hải phòng năm 2013

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Minh Khuê Phạm, Đức Long Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614 Forensic medicine; incidence of injuries, wounds, disease; public preventive medicine

Thông tin xuất bản: Y học việt nam, 2014

Mô tả vật lý: 58-61

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 484225

 A cross-sectional study on knowledge and practice toward food hygiene and safety in kindergarten and primary school kitchens in Le Chan district - Hai Phong city. Results: The proportion of waiters attaining the good level of knowledge is relatively high on several criteria such as safe fresh food (85 percent)
  the lowest proportion of attaining good knowledge was the one on causes of food poisoning (80 percent)
  however, the proportion of good knowledge on symptoms of food poisoning was very high at 100 percent
  About practice, more than 95 percent of waiters used working protection and respected hygiene requirements in food processing.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH