Nghiên cứu ảnh hưởng của phương thức chăn nuôi đến khả năng sinh trưởng và cho thịt của gà Sasso thương phẩm phục vụ dạy học môn Sinh học tại trường cao đẳng, đại học=Research on the effects of farming methods on the growth and meat production of commercial Sasso chickens for teaching Biology at colleges and universities

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Hồng Nhung Hoàng

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Thiết bị Giáo dục, 2024

Mô tả vật lý: tr.214

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 484729

 This study shows the impact of farming methods on the growth of meat for commercial Sasso chicken in Autumn-Winter. The experiment was establised in blocks to ensure repeatable reliability, results are presented below.The farming methods have small effects on Chicken Sasso
  the capative method resulted better than semi-captive method:- The high rate 97.33% fed in semi-captivity
  and 97.78% in capacity.- The weight calculated for overall living space at 9 weeks old ranged from 1915,95g to 1949,53g
  absolute average growth from 29.77 to 30.30 g/ stock / day.- (FCR) Cumulative calculation methods common for captive was 2.28 kg, 2.36 kg was in semi- captivity. - Sasso chickens in the semi-captive has good meat quality than in the captive, in line with consumer tastes better.Chicken Sasso could be suitable for both methods captive and semi-captive and high productivity in Phu Ninh district, Phu Tho province. These results gave a basic for multiplying such fowl to farmers.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH