Tình hình sức khỏe, bệnh tật của người tham gia chế biến tại các bếp ăn tập thể trường mầm non công lập tỉnh thái bình năm 2013

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Bích Thủy Đặng, Thanh Tùng Nguyễn, Quý Tường Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614 Forensic medicine; incidence of injuries, wounds, disease; public preventive medicine

Thông tin xuất bản: Y học thực hành, 2014

Mô tả vật lý: 16-19

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 484753

To describe the health status as well as disease of participants in food processing in the collective kitchens of public kindergartens in Thai Binh province, 395 participants in food. processing had clinical examination and blood' pressure measurement. Results showed that the rate of female participants accounted for 69.6 percent, higher than males with 30.4 percent. The participants aged 30-39 accounted for 25.6 percent while those aged 50-59 accounted for 25.1 percent. The majority (55.2 percent) who took part in food processing graduated secondary schools. Processors had the highest incidence in musculoskeletal and hypertension diseases (both 17.7 percent), eye disease (12.2 percent), followed by digestive diseases, ear, nose and throat diseases, with 10.3 percent, 9.6 percent and 6.8 percent, respectively. The incidence of common diseases was 0.97 disease/person, of which female accounted for 1.01 - higher than male with 0:88/person.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH