Ảnh hưởng của các mức ngọn lá sắn ủ chua trong khẩu phần đến lượng thức ăn thu nhận, khả năng sinh trưởng của bò lai sind nuôi vỗ béo tại tỉnh đắk lắk

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thế Huệ Phạm, Quang Hân Trần, Quang Hạnh Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 636 Animal husbandry

Thông tin xuất bản: Khoa học và phát triển, 2012

Mô tả vật lý: 902-906

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 486201

 The experiment was carried out using a completely randomized design on 12 Lai Sind young bulls with twenty months of age, weighting 186 - 194kg to examine the effects of supplementing ensilaged casava leafy tops at different levels, i.e. 0 percent (control)
  20 percent (treatment 1) and 30 percent (treatment 2) DM in fattening ration on their performance. Daily DM and CP intake increased with increasing levels of ensilaged casava tops.1 Daily weight gain was highest in treatment 2 (779.30 g/day), followed by treatment 1 (646g/day), and lowest in control group (563g/day). Feed consumption ration varied from 9.48 to 11.35 kgDM/kg weight gain. It was concluded that ensilaged cassava leafy tops are a suitable source of green feed with high protein in fattening ration of cattle.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH