HÀM LƯỢNG CÁC HỢP CHẤT TƯƠNG TỰ DIOXIN TRONG CÁC MẪU THỊT LỢN HUN KHÓI=LEVELS OF DIOXIN-RELATED COMPOUNDS IN SMOKED PORK SAMPLES

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Nhật Lệ Bùi, Hoàng Giang Đỗ, Thùy Dương Hoàng, Hải Nhi Lưu, Thị Hồng Anh Nguyễn, Thị Luyến Nguyễn, Thị Thu Minh Nguyễn, Thu Uyên Nguyễn, Tiến Đạt Nguyễn, Đức Nam Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2024

Mô tả vật lý: tr.15-23

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 486272

Smoked pork samples were divided into 4 groups depending on the characteristics of sample matrices (fatty meat and lean meat) and combustion material (straw and mixture of straw and polyethylene). By using the GC-MS method and isotope dilution technique, content of each dioxin related compound (DRC) in smoked pork was quantified and utilized as a crucial dataset for further data analysis by po. As a result, DRC content on fatty meat was significantly higher than on lean meat with the same smoked condition. In addition, the presence of polyethylene in combustion material was determined as culprit of several DRC formations, like PCB 169, 234678-HxCDF and 1234678-HpCDF.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH