Immobilized lipase on MIL-53(Al)-AM11 with regulatable hydrophobic surface for flavor ester synthesis.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yali Bi, Jiandong Cui, Yuxiao Feng, Tian Tian, Zichen Wang, Le Zhong

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 488420

Enzymatic synthesis of flavor esters is crucial for applications in food, beverage, and cosmetics industries. However, the poor activity and stability of free lipase hinder these reaction. Inspired by the concept of lipase interface activation, MIL-53(Al)-NH
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH