Đánh giá khả năng sản xuất thịt của gà F1 (Ri x Lương phượng) nuôi theo mức dinh dưỡng mới khuyến cáo, trong điều kiện sản xuất nông hộ tại tỉnh Thái Nguyên trong thời gian từ 3/2016 đến 6/2016. Kết quả cho thấy nuôi đến 84 ngày tuổi thì tỷ lệ sống cộng dồn của gà đạt 97%, sinh trưởng tích lũy đạt 1.531,10 g/con, tăng khối lượng cộng dồn dạt 17,79 g/con/ngày. FCR trung bình là 3,09 kg thức ăn/kg tăng khối lượng, chỉ số sản xuất (PI) là 55,77, chỉ số kinh tế (EN) là 2,38, tỷ lệ thân thịt, thịt ngực + thịt đùi đạt trung bình lần lượt là 77,64% và 38,20%, tỷ lệ mỡ bụng là 1,46%, chi phí thức ăn là 23,475 đồng/kg tăng khối lượng.The paper assesses the ability of F1 chicken meat production (Ri x Luong phuong) to grow according to the recommended new nutritional level, in the context of farm household production in Thai Nguyen province from 3/2016 to 6/2016. The results showed that raising to 84 days of age, the cumulative survival rate of chickens reached 97%, cumulative growth reached 1,531.10 g / head, increasing cumulative volume of 17.79 g / head / day. The average FCR is 3.09 kg of feed / kg of weight gain, the production index (PI) is 55.77, the economic index (EN) is 2.38, the ratio of carcass, breast meat + thigh meat average of 77.64% and 38.20% respectively, the rate of belly fat is 1.46%, the cost of food is 23,475 VND / kg increase in volume.