Nutrients, bioactive compounds and antinutritional properties of marigold genotypes as promising functional food.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Khaled A Alakeel, Saud Alamri, Alanoud T Alfagham, Muhammad Mustakim Billah, Joydeb Gomasta, Jahidul Hassan, Emrul Kayesh, Sharmila Rani Mallick, Yukio Ozaki, Hasina Sultana, Mohammad Zakaria, Md Zubayer

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Scientific reports , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 49230

The rising demand for health promoting functional foods has sparked interest in diversifying diets by incorporating innovative items like edible flowers. Considering this, the nutritional composition, bioactive properties and antinutritional factors of the flowers of eight marigold genotypes (M
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH