Effect of liquid nitrogen spray freezing conditions - temperature, sample volume and exposure depth - on the resulting temperature fluctuation, microstructure, and quality of large yellow croaker fish during frozen storage.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mingyun Dai, Hongyue Li, Yuxiao Mao, Hosahalli S Ramaswamy, Junde Ren, Tao Song, Ting Xiao, Yong Yu, Sinan Zhang, Songming Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 363.737 Measures to prevent, protect against, limit effects of pollution

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 496006

 The microstructure and physicochemical properties of large yellow croaker (Larimichthys crocea) fish frozen by air freezing (AF, -20 °C) and liquid nitrogen spray freezing (LNSF) at -20, -60, and -100 °C, during frozen storage at -30 °C were evaluated. LNSF at -100 °C resulted in small and uniform ice crystals with a significantly (P <
  0.05) lower cross-sectional area (187 μm
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH