Safety and antioxidant assessments of BLR-E50, 50% ethanolic extract from red beans co-fermented by Bacillus subtilis and Lactobacillus bulgaricus.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yi-Hua Chen, Yi-Hung Chen, Su-Tze Chou, Yun-Chin Chung, Ju-Pi Li, Yu-Chen Tsai

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 336.294 Incidence

Thông tin xuất bản: England : Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 496694

Since red beans have poor textural properties, fermentation is commonly used to help produce better pulse products. To obtain BLR-E50, red beans are fermented using a co-culture of Bacillus subtilis and Lactobacillus bulgaricus, followed by extraction with 50% ethanol. The present data demonstrate that BLR-E50 did not exhibit mutagenicity, genotoxicity, or subacute oral toxicity. BLR-E50 showed antioxidant abilities in vitro. Under H
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH