Khảo sát tình hình sản xuất và dư lượng nitrat trên một số sản phẩm rau xanh vụ xuân - hè tại hợp tác xã Hương Long, thành phố Huế

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hạnh Trinh Nguyễn, Minh Trí Nguyễn, Thị Hoàng Phương Nguyễn, Việt Thắng Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 664.8 Fruits and vegetables

Thông tin xuất bản: Báo cáo khoa học về sinh thái và tài nguyên sinh vật (Hội nghị khoa học toàn quốc lần thứ năm), 2013

Mô tả vật lý: 1679-1684

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 504418

Results on survey and evaluation the vegetable production and nitrate residues in some vegetables products in Spring-Summer season 2012-2013 at the Huong Long Cooperative-Hue City shows that: The size of the household vegetable cultivation was small thefore the economic efficiency of them were not high. The use of fertilizers and plant protection chemicals was arbitrary, this had a huge impact on the quality of vegetables. Source the water with high nitrate content does not guarantee the quality of water used for irrigation, thus affecting nitrate residues in vegetable products. Most samples of leaf vegetables popularly in Huong Long had higher nitrate residues than the food safety regulations for vegetables, except lettuce samples satisfied the allowed standards.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH