Kỹ thuật sản xuất giống và nuôi thương phẩm cá khoang cổ nemo (Amphiprion ocellaris Cuvier, 1830) - B. Kỹ thuật nuôi thương phẩm cá khoang cổ nemo

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lê Thị Lộc Hà, Thị Kim Bích Nguyễn, Thị Thanh Thủy Nguyễn, Trung Kiên Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 639.34 Fish culture in aquariums

Thông tin xuất bản: Hội nghị Khoa học và Công nghệ biển toàn quốc: Quyển 4 - Sinh học và nguồn lợi sinh vật biển, 2011

Mô tả vật lý: 396-405

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 504516

The techniques of grow-out of nemo anemone fishes have been studied with the survival rates of commercial size fish reaching approximately 70 percent. The studied results showed that: The nemo anemone fish were fed commercial food mixed Astaxanthin in the concentration of (100 mg/kg food) got the highest length, weight and daily growth rate (46.6 mm, 1.495g and 0.87 percent/day, respectively). The fish got the bright red in colour just as in the wild. The cultured nemo anemone fishes can adapt at the salinity from 10-40 thousandth. However, the best salinity for growth of commercial size fish ranged from 30-35 thousandth. The best culture densities for commercial fish were 2 inds/liter.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH