Các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình chiết polyphenol từ loài rong Sargassum mcclurei

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Minh Lý Bùi, Minh Đức Lê, Thị Thanh Vân Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 641.698 Food and drink

Thông tin xuất bản: Hội nghị Khoa học và Công nghệ biển toàn quốc: Quyển 4 - Sinh học và nguồn lợi sinh vật biển, 2011

Mô tả vật lý: 680-685

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 504589

In this paper, polyphenol extraction was carried out by using queous mixtures of ethanol extraction from algae Sargassum mcclurei collected from Nha Trang, Khanh Hoa province. The aims of the study is to investigate the influence factor on the efficiency of the extraction of polyphenol from algae Sargassum. This work was focused on researching of several main influence factors on the extraction of polyphenol from algae sargassum including extraction time, solventl,neaterial ratio and extraction temperature. The range of these factors to get high yield of both polyphenols and antioxidant activity were 80-90 min, 15/1-20/1 and 80-90°C, respectively.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH