Thực trạng sản xuất, kinh doanh thực phẩm trên địa bàn tỉnh Thái Bình năm 2012

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Văn Diện Lê, Thị Khuyên Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 641.59593 Cooking

Thông tin xuất bản: Y học thực hành, 2015

Mô tả vật lý: 71-74

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 504970

 Research of the practice of system of food production and business in Thai Binh province in 2012 showed that: total number of food production and business facilities in the province certified as eligible were: 4448/4979, accounting for 89.4 percent. Of which: number of food manufacturing and processing establishments was 94.2 percent (889/944)
  The number of food business establishments was 77.5 percent (1442/1861)
  Number of catering service establishments made up 87.0 percent (1755/2018).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH