ảnh hưởng của enzyme xylanase đến quá trình thủy phân dịch xylan lõi ngô

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Vinh Phạm, Thị Lý Trần, Văn Chí Trần, Trọng Xuân Trương

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 612.01515 Human physiology

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ (Đại học Thái Nguyên), 2015

Mô tả vật lý: 55-59

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 505373

 To study the effect of xylanase in the hydrolysis process of xylan from the cob to get xylose sugar with the highest levels. The study results showed that the hydrolysis of xylan by Xylanase in conditions: Temperature 45°C
  Time 8 hours
  pH 4.5
  The concentration of Xylanase 40ul
  Substrate concentration 20g/l. The initial solution of xylan with a reducing sugar conknt was 31.24 mg/l, and after continuing treated with Xylanase, the reducing sugar content was 77.16 mg/l. This proved that Xylanase have significant impact to the hydrolysis. This is a right step contributing to creat the xylose sugar funtions. They bring many benefits with the health of consumers and contribute to reducing environmental pollution because of agricultural waste (cob).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH