Mô hình hóa phản ứng của táo được bảo quản trong khí quyển điều chỉnh có nồng độ oxy thấp

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: M Nicolai Bart, E Verlinden Bert, Thị Định Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 641.4 Food preservation and storage

Thông tin xuất bản: Khoa học và Phát triển, 2014

Mô tả vật lý: 753-761

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 505655

A new technology based on chlorophyll fluorescence measurement that has been developed as HarvestWatchTM, for dynamic low-oxygen controlled atmosphere storage was tested on the Greenstar apple. The objective of this study was to develop appropriate models that can identify the dynamic behavior of apple fruits concerning chlorophyll fluorescence. In order to achieve this objective mathematical models were proposed to characterize the dynamic behavior of apples responding to the stress environments. Regression models were suggested to fit the experimental data to express the dependency of the change in chlorophyll fluorescence signal (Delta Falpha) on stress level. ARX linear models were proposed to predict the chlorophyll fluorescence signal (Falpha) when apples were in stress conditions. The results showed that HarvestWatchTM system can be developed to maintain maximum quality of apple fruits using dynamic low-oxygen controlled atmosphere storage.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH