Xử lý cellulolytic của quả dâu tằm ngâm để tách chiết sản xuất nước quả có hàm lượng chất chống oxy hóa cao

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 664.8 Fruits and vegetables

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ các trường đại học kỹ thuật, 2014

Mô tả vật lý: 14-17

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 506529

In this study, the effects of concentration of cellulase preparation and hydrolytic time on the level of total phenolics, anthocyanins, vitamin C and the antioxidant activity of the mulberry juice were investigated. Response surface methodology was then used to optimize the treatment conditions for maximizing the phenolic level in the obtained juice. The optimal concentration of cellulase preparation and hydrolytic time were 0.17 percent w/wand 106 min, respectively. Under these conditions, the maximal phenolic content in the extract achieved 1676 mg gallic acid equivalent per liter and the antioxidant activity was 14.71 millimole trolox equivalent (FRAP method) and 13.02 millimole trolox equivalent per liter.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH