Amplicon sequences of sourdough starter cultures treated with varying levels of water chlorination.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Swapan Jain, Pearson Lau, Rei Peraza, Gabriel G Perron

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 546.683 *Silicon

Thông tin xuất bản: United States : Microbiology resource announcements , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 52539

Here, we present amplicon sequences from sourdough starter cultures that have been treated with a chlorine concentration gradient mirroring public water distribution systems. Data derived present insights into the effect of important environmental factors that may influence the formation of microbial communities in food biomes.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH