The high ethyl acetate of Xylocarpa (Xylia xylocarpa) has been isolated by four polyphenol compounds. The structure of the compounds was determined by spectroscopic methods and combined with reference references, including ferulic acid (1), 3- (methylphenylyl) methyl-3-methoxy carbonyl propionate (2 ), vanillin (3) and syringic acid (4). These are the first compounds isolated from this genus.Từ cao ethyl acetat của thân cây chiêu liêu cườm (Xylia xylocarpa), bằng các phương pháp sắc ký đã được phân lập được bốn hợp chất polyphenol. Cấu trúc của các hợp chất được xác định bằng các phương pháp phổ nghiệm và kết hợp với so sánh tài liệu tham khảo, bao gồm acid ferulic (1), methyl 3-(4-hydroxyphenyl)-2-methoxy carbonyl propionate (2), vanillin (3) và acid syringic (4). Đây là những hợp chất đầu tiên được phân lập từ chi này.