Fermented Lignan-Enriched Soy Beverage Ameliorates the Metabolic Effects of a High-Fat Diet on Female Mice.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Juan Arqués, José Antonio Curiel, Raúl Fernández-González, Alfonso Gutiérrez-Adán, José María Landete, Susana Langa, María Maroto, Ángela Peirotén, Ana Ruiz de la Bastida

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 551422

Fermented vegetable beverages have potential beneficial effects on the health associated with the production of bioactive flavonoids and lignans by selected bacterial strains. Here, we studied the effects of a soy beverage and a soy beverage fermented by
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH