Effect of hydrogen-producing magnesium-incorporated edible coating on Metabolomic and Volatilomic of beef meatballs.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Duried Alwazeer, Menekşe Bulut, Yasemin Çelebi, Yunus Çetintaş, Ali Adnan Hayaloğlu, Enes Kavrut, Ali Tekin

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 171.3 Perfectionism

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 551986

Meat products are highly perishable and have a short shelf life. The effects of using a molecular hydrogen-producing magnesium-incorporated coating (H
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH