The underlying mechanism of resistant starch production through esterification a substitution or crosslinking by citric, malic, and lactic acid after freezing pre-treatment: Comparative study on production efficiency, digestibility, pasting, and thermal properties.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Elahe Abedi, Najmeh Oliyaei, Mehran Sayadi, Peng Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 344.041 *Medical personnel and their activities

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 551996

This study investigates the efficiency of resistant starch production by malic, citric, and lactic acids after freezing-thawing pre-treatments led to an increase in degree of substitution (DS) for esterified FTFS (EFTFS) than esterified native starch (ENS). EFTFS and ENS exhibit new characteristic peaks absorption peaks near 1760 cm
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH