Trách nhiệm của báo chí đối với việc truyền thông về an toàn vệ sinh thực phẩm: thực tiễn và khuyến nghị

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lê Thuý Nga Hoàng

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614.3 Incidence of injuries and wounds

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ (Đại học Khoa học, Đại học Huế), 2016

Mô tả vật lý: 169-181

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 554037

 Nowadays, hygiene and food safety is one of the hot issues in society. Hence, the responsibility of press is to raise the awareness and to change the community's actions, in obeying the regulations of food safety. The article draws the contribution of press for finding wrongdoings in the food safety, providing information on handling the food safety violation, and propagandizing the public to comply the food safety regulations through consultancy, introduction, and guidance. Consequently, the article proposes a number of recommendations on the responsibility of press for food safety advocacy such as promptly informing exactly
  enhancing the information guidance
  expanding the volunteer networks and hotlines to reflect the violation
  coordinating with the relevant authorities as well as supplementing programs on the law propaganda on food safety.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH