Xác định khả năng bảo quản thịt gà bằng tinh dầu vỏ quả chanh

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Văn Lợi Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 634.33 Citron group

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ (Đại học Thái Nguyên), 2017

Mô tả vật lý: 25-29

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 555707

The article identifies the ability to preserve chicken with essential oil of lemon peel. Research results show that the terpineol, limonene, geroniol components in essential oils can inhibit 50% -60% of microorganisms Salmonella senftenber, Escherichia coli. Staphylococcus aureus and Pseudomonas species in food. Chicken in the CT-2 and CT-3 formulas had a slower change, the meat had a pH below 7. The microbiological criteria of chicken in CT-2 and CT-3 were smaller than the limit allow.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH