Chuyển gen qua nách lá mầm ở đậu tương nhờ vi khuẩn a.tumefaciens

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hoàng Hà Chu, Hoàng Mậu Chu, Thị Mai Thu Lò, Thu Hiền Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 581.3 +Genetics and evolution

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ, 2014

Mô tả vật lý: 45363

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 556877

Soybean (Glycine max ( L. ) Merrill) is a short- day crop, have the economic value and nutritional value and is soil improvement crops. Soybean is plant group have tolerance resistant at low levels to the effects unfavorable factors from the external environment (drought and salinity) and susceptible to diseases caused by viruses and bacteria. Research to improve tolerance of soybean plants by gene transfer techniques have become interesting topic of Vietnam scientists. In this paper the authors presented summarize the studies on transgenic technique by cotyledonary nodeAgrobacterium-mediated. Summed up the achievements of the world and in Vietnam as the theoretical basis for the research and application of gene transfer technique with the aim of improving the stress tolerance from external conditions, enhanced resistance to pathogenic factors in soybean cultivars in Vietnam.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH