Đánh giá chất lượng, cảm quan của trà cỏ dữa dưới nhiều công thức và cách pha chế

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xuân Thanh Lâm, Ngọc Quyên Phí, Tuyết Mai Trương

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 663.94 Tea

Thông tin xuất bản: Dinh dưỡng và thực phẩm, 2013

Mô tả vật lý: 36-42

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 557096

Co Sua (Euphorbia hirta L.) tea was produced in 4 different formulas and packaged as 2 grams per sachet. Co Sua tea was made by boiling for 30 min or stewing in hot water for 10 min. Polyphenol content in the Co Sua tea was determined and hedonic test was conducted. Results showed that polyphenol content in the boiled Co Sua tea was higher than the Co Sua tea which was stewed. Co Sua tea that was produced in formula 2 (90 percent Co Sua) had the highest acceptability in terms of color, smell, and taste (84.3 percent).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH