Nghiên cứu ảnh hưởng của các biện pháp kỹ thuật canh tác đến dịch hại và năng suất của giống cà chua triển vọng tn386 trong vụ xuân hè 2013 tại thái nguyên

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Kiều Oanh Lê, Thị Mão Nguyễn, Đình Hà Trần, Trung Kiên Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 338.16 Production efficiency

Thông tin xuất bản: Khoa học và công nghệ đại học Thái Nguyên, 2014

Mô tả vật lý: 47-53

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 558757

This study was conducted on the tomato variety TN386 at Thai Nguyen University of Agriculture and Forestry in the 2013 Spring-Summer crop with 5 comlicated-agronomic technique treatments. The research results indicated that there were not much differences in growth duration, plant height and number of leaves among treatments. However, different treatments had different influence on the degree of infected pests and the yield. The lowest percentage of infected pests and the highest actual fruit yield (27.5 tonlha) were observed at treatment 5 (25 ton bio-organic fertilizer (NTT) + 800 kg CaO + 120 kg N + 100 kg P2O5 + 150 kg K2O + intercroping with Bulbus seu Herba Allii (Alium fistulosum L.), applying bio-pesticides whereas the highest percentage of infected pests and the lowest actual fruit yield (21.1 ton/ha) were recored at treatment 1 as the control (15 ton manure fertilizer + 90 kg N + 60 kg P2O5 + 150 kg K2O + applying chemical pesticides).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH