Nghiên cứu làm giàu các cấu tử hidrocacbon có chứa oxi từ tinh dầu vỏ quả có múi và ứng dụng sản xuất hương liệu

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Đình Hòa Hoàng, Thị Minh Tú Nguyễn, Văn Lợi Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 634.3 Citrus and moraceous fruits

Thông tin xuất bản: Hóa học, 2013

Mô tả vật lý: 724-730

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 558897

 Study emichment of hydrocarbon oxygenated constituents from Doan Hung pummelo essential oil, Ham Yen orange oil and Ham Yen lime oil was developed with ethanol (96 percent and 70 percent). Citrus peel oils after emichment of hydrocarbon oxygenated constituents, they were flavoring by the principle of Jan-Carl and the flavoring base were betacyclodextrin and maltodextrin. The flavoring procedure were as folloings: homogenisation at 1500 rpm for 15 minutes
  complexing at 40°C for 12 hours, drying at 60°C in 18 hours then grinding and packaging. By using GC-MS method. 40 components were identified. Citrus peel oils flavoring was smooth white powder with original odour, soluble in water and ethanol.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH