Nghiên cứu quy trình tưới tiết kiệm nước, biện pháp giữ ẩm cho cà phê

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Việt Ôn Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 635.917 Garden crops (Horticulture) Vegetables

Thông tin xuất bản: TC Khoa học Kỹ thuật Thủy lợi & Môi trường, 2013

Mô tả vật lý: 124-130

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 559101

Central hightland contribute upto 90 percent in both amount and area of coffee in Vietnam. However, shortage of irrigated water are the causes of decrease the yield of coffee, consequencing to unsustainabe development. This paper is presenting the analysing data get from the field experiment on scheduling of the irrigation of coffee on Feralit soil in 3 year crops, from 2006-2009. The results shown that with the scheduling of 500m3/ha for one time of irrigated and PE cover application could saving upto 37 percent amuont of irrigated water without descreasing the yield of coffee.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH