Nghiên cứu thực trạng kiến thức thực hành thái độ hành vi liên quan ngộ độc thực phẩm do cá nục tại thanh hóa năm 2012

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hùng Long Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 571.9517 Diseases Pathology

Thông tin xuất bản: Y học Việt Nam, 2014

Mô tả vật lý: 75-79

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 559139

 Safety food is the most interested social problem. Along with the improvement of living standards, the issue of food safety and food poisoning cases tend to increase. Food poisoning occurs in the collective kitchens involves histamine levels in anchovy, tuna, or mackerel too high. Thanh Hoa is one of the provinces met many fish poisoning cases in the last 3 years. Research on a number of business establishments which use food ingredients anchovy showed that about 30 percent of managers and facility staff are not trained about food safety knowledge
  Preservation anchovy in place during transport improper consumption, consumers mostly are not protected by ice or refrigerated (80.4 percent), rate of turn uses the fish gets rotten remains high (11.8 percent)
  while not consuming at once, there is still a small amount (6.2 percent) used for family food.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH