Phân lập cà xác định cấu trúc (+)-pinoresinol và apigenin từ hạt cây cần tây

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thu Hằng Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 641.6553 Cooking specific materials

Thông tin xuất bản: Dược học, 2014

Mô tả vật lý: 36-39

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 559458

Taking celery (Apium graveolens L., Apiaceae) as a nationwide cultivated vegetable in Vietnam and of medicinal use due to its various precious biological activities such as antihypertensive, diuretic, analgesic, anti-inflamatory, anti-rheumatic effects, the present work undertook a phytochemcal study of the ethanol extracts from the seeds. Two compounds were isolated and identified as (+)-Pinoresinol and Apigenin by MS and NMR. The presence of (+)-Pinoresinol in the seeds of celery (Apium graveolens L.) was discovered for the first time.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH