Thực trạng an toàn vệ sinh thực phẩm tại bếp ăn tập thể của một số doanh nghiệp thành phố hải dương năm 2013

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huy Hưng Đinh, Đức Long Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 353.9 *Administration of safety, sanitation, waste control Safety administration

Thông tin xuất bản: Y học Việt Nam, 2014

Mô tả vật lý: 61-64

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 560379

 Research the current status of food safety and hygiene in the canteens of businesses in Hai Duong city, the results show that processing room area 100m2 accounting for largest proportion (50 percent), dining room area of 200 - 500 m2 accounting for the largest proportion (45 percent)
  there are 44 percent of the canteens is unsatisfactorily on administrative procedures
  17.5 percent is unsatisfactorily on infrastructure, 20 percent waiters do not carry adequate labor protection at work
  20 percent waiters do not use clean utensils when processing
  In the specimens founded microorganism ratio on cooked food, containers of cooked food , hands of waiters. In which the infection rates on the waiters' hands is the highest: Coliform (72.5 percent), E. coli (25.0 percent), S. aureus (32.0 percent).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH