Thực trạng vệ sinh an toàn thực phẩm tại các bếp ăn trường mầm non và tiểu học bán trú quận lê chân thành phố hải phòng năm 2013

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Minh Khuê Phạm, Đức Long Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 353.9 *Administration of safety, sanitation, waste control Safety administration

Thông tin xuất bản: Y học Việt Nam, 2014

Mô tả vật lý: 17-20

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 560471

Cross-sectional study investigating all 40 collective kitchens of kindergartens and primary schools in Le Chan dismct, Hai Phong aty in 2013. Results show that mong 40 investigated kitchens, 20 are under the disbict and 20 \ are under the ward management. Ninety percent of kitchens achieved administration processes, 95 percent reached the infrastructure standards, 90 percent had their certificates on sources of food purchases. Nearly 100 percent kitchens reached standards on food processing and kitchen material. Kitchens have had 32,5 percent on the food processing tools and 27,5 percent on hands of food processors of positive bacteriology.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH