Thực trạng về thái độ và thực hành của người phục vụ tại các bếp ăn tập thể của doanh nghiệp thành phố hải dương - năm 2013

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huy Hưng Đinh, Đức Long Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 641.592 Ethnic cooking

Thông tin xuất bản: Y học Việt Nam, 2014

Mô tả vật lý: 17-20

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 560472

 The study of the attitudes and practices of food safety and hygiene on 200 subjects who are waiters and waitresses at canteens of businesses in Hai Duong city. The results showed that 67.5 percent waiters and waitresses have good attitude 'in observance of food hygiene and safety, while 32.5 percent have not good attitude and weak attitude
 71 percent waiters and waitresses have correct attitude when there is food poisoning in the canteen
  12.5 percent of them have the wrong attitude
  there is 16.5 percent waiters and waitresses do not wash their hands before preparing food
  15.5 percent waiters and waitresses not use separate instruments (to contain raw, cooked food) during food processing, distribution, 15.0 percent waiters and waitresses do not wearing gloves when processing and distribution of cooked foods
  Only 53 percent waiters and waitresses practice rightly, and sufficiently food-processing steps.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH