Xác định thành phần natri, kali, magie và calci trong thực phẩm bằng sắc ký ion

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hồng Dũng Lê, Văn Sỹ Nguyễn, Thanh Nga Phạm

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 613.33 Personal health and safety

Thông tin xuất bản: Dinh dưỡng và thực phẩm, 2013

Mô tả vật lý: 42-47

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 561093

The objective of this study is to validate ion chromatography method for the determination of Na, K, Mg and Ca in food. Food items were selected from the list that have no data in the Food Composition Table. The food samples were ashed and then diluted by chlohydric acid prior to the quantification of minerals using cation exchange chromatography. The validated parameters including repeatability and recoveries met AOAC standard. The analytical results from 99 samples belonging to 33 food items will be used to update the Food Composition Table, and supporting other nutrition research.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH