Nghiên cứu hiệu quả của chế phẩm vi sinh vật hữu hiệu (em thứ cấp) trong xử lý môi trường chăn nuôi gà tại huyện tam đảo - tỉnh vĩnh phúc

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Văn Biên Đào, Thị Lan Đỗ, Tuấn Anh Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 378.597 Higher education

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ (Đại học Thái Nguyên), 2014

Mô tả vật lý: 77-82

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 563385

 The study was conducted to detennine the efficiency of microorganism preparations (secondary EM) in environmental remediation chicken breeding at Tam Dao, Vinh Phuc province. The results showed that, using probiotics make biological padding for poultry in Vinh Phuc province in 2013 gave very good results in improving the production environment, reduce odor of the barn. NH3 emissions decreased by 5.71 times
  H2S decreased by 4.48 times compared with traditional breeding methods. Levels of N, P, K in fertilizer increased, namely: total nitrogen by 1.41 times
  Phosphorus total increase of 1.62 times
  Kali total increase of 1.58 times, which increases the quality of the fertilizer. Meanwhile microorganisms in the barn tend to decline. Using preparations viable microorganisms for poultry bring economic efficiency, environmental performance and increase people's income is higher than traditional fanning methods. Probiotics (secondary EM) has been well received as a solution to ensure that agriculture sustainable development and environmental protection.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH