Nghiên cứu hoạt tính sinh học phức chất tạo bở tecbi, dysproni với l-histidin

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Hoa Đỗ, Hữu Thiềng Lê, Thị Thanh Thủy Phạm

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 546.653 Inorganic chemistry

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ (Đại học Thái Nguyên), 2014

Mô tả vật lý: 23-26

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 563411

This paper reports the surveyed results about the impacts of the complex Tb(His)3Cl28H2O and complex Dy(His)3Cl28H2O to peanuts and green peas. The experimental results show that under the concentration range of 30 + 240 ppm the complex Tb(His)3Cl28H2O can restrict the development of peanuts, this restriction increases depending on the concentration range. The complex clearly inhibits the growth of peanuts when it's concentration is 120 ppm. The complex stimulate the development of peanuts less than ligands while metal ion. The complex increases depending of protein and enzymes protease, lipase. The complex Dy(His)3Cl28H2O can restrict the development of green peas, it's concentration in 60 ppm. The complex increases depending of protein and enzymes protease, alpha-amilase. The enzymes depending on the concentration range.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH