Thực trạng vệ sinh an toàn thực phẩm tại các bếp ăn tập thể trường mầm non tại tỉnh hưng yên năm 2012

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mạnh Hùng Đỗ, Văn Hán Phạm, Đức Long Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 915.135 Geography of and travel in Asia

Thông tin xuất bản: Y học Việt Nam, 2014

Mô tả vật lý: 93-96

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 563566

 Research on the status of food hygiene and safety in canteens of preschools in Hung Yen province, the results showed that: Many infrastructure criteria did not meet the hygiene requirements, the most popular situation is almost kitchens were not on the principle of one-way (45.3 percent), no nets to prevent insects (54.1 percent)
  the clean water criteria only reached 75.0 percent
  prevalence of specific microorganisms on containing tools of processed and cooked foods was quite high: Coliforms (35.3 percent) E.coli (21.2 percent)
  Coliforms on waiters' hand (57.9 percent), E. coli (37.9 percent)
  Coliforms on processed food (37.9 percent), and E. coli (25.0 percent). About the prevalence of microorganisms in the samples between the types of school (public, private) there were no significant differences (p0.05).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH