Điều tra tỷ lệ mới mắc tiêu chảy cấp có nguyên nhân do thực phẩm tại 3 tỉnh nghệ an, đắc lắc và ninh bình năm 2012

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Quang Trung Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 616.93 Clostridium infections, diphtheria, cholera, dysenteries, protozoan infections

Thông tin xuất bản: Y học thực hành, 2014

Mô tả vật lý: 55-60

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 563924

 Results of many researches showed that food poisonings increase when eating raw or insufficiently heated food impact on human health as well as socio economic development. A cross-sectional study had been done at 3 provinces: Nghe An, Dak Lak and Ninh Binh in 2012, the main results of dianhoea incidence rate per two weeks show that: The incidence rate of dianhoea that belongs to food causes is 70 percent dianhoea case in total. The food dianhoea incidence rate of the women per two we.eks is higher than man. The incidence rate of the group of age 5 is highest
  the one of the group of age 5-18 is the lowest. The authors recommended that: it's necessary to carry out more appropriate health communication and education programs to people with the aim of better assurance of food safety conditions.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH