Ảnh hưởng của các tỷ lệ bột lá keo giậu trong khẩu phần đến sinh trưởng của lợn nuôi thịt

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Hoan Trần, Quang Hiếu Từ, Trung Kiên Từ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 543.9 Analytical chemistry

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ (Đại học Thái Nguyên), 2014

Mô tả vật lý: 89-93

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 564122

 The study was conducted on Yorkshire growing pig, consist of 5 groups, 10 pigs per each group, pig have 31.81 to 32.23 kg in body weight at starting time, experimental duration in 3 months, repeat 3 times. Control group (CG): pigs were fed by base diet (BO) without Leucaena leaf meal (LLM)
  Feed of group I have 95 percent BO + 5 percent LLM, group 2 have 90 percent BO + 10 percent LLM
  group 3 have 85 percent BO + 15 percent LLM
  group 4 have 80 percent BO + 20 percent LLM. The result show ttlat: pig was feed by the ration have 5 percent and 10 percent of LLM (group I and group 2) the body weight gain higher and less feed consumption/I kg body weight gain than that of control group
  pig at group 3 (15 percent LLM in the diet) have above index the same in comperision with control group. Pig of group 4 (20 percent LLM in the diet) have less body weight gain and higher feed consumption/I kg body weight gain than that of control group. So that, the authors should mixing at 5 and 10 percent of LLM in the diet for growing pig.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH