Functional yacon juice fermented by Lactiplantibacillus plantarum QS7T: Chemical composition, flavor volatiles, and gut microbiota modulation.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Gui-Zhen Gong, Rui-Tong Li, Qian Ma, Yi-Xin Wang, Chen Xiao, Lin-Zhi Zeng, Xin-Yu Zhang, Yuan-Ting Zhu, Yong Zuo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of food science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 56585

To prepare functional yacon juice, this study investigates the optimal fermentation duration, shelf-life, chemical composition, and flavor volatiles of yacon juice fermented by Lactiplantibacillus plantarum QS7T capable of utilizing fructo-oligosaccharides (FOS), along with its effects on gut microbiota. The optimal fermentation period was determined as 30 h, resulting in essential parameters: 3.46 g L
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH