Xác định phương pháp sấy và chế độ sấy nấm đông cô

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Anh Đức Lê, Hữu Hòa Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 635.8 Mushrooms and truffles

Thông tin xuất bản: Nông nghiệp và Phát triển Nông thôn, 2014

Mô tả vật lý: 43-48

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 565933

Fresh Shiitahe mushroom (LentinuJa edodes) have rich nubients, however they are dried by the sun therefore they have poor quality. This study was performed to determinate of suitable drying method for Shiitake mushroom base on the analysis of moisture rate, drying time and quality of dried Shitake mushroom such as color, scent and vitamin content The experimental analyse determined heat pump drying method is suitable for Shiitake mushroom drying. The results of Shiitahe mushroom drying by heat pump drying method with different of drying temperatures have determined the appropriate temperature for drying mushroom drying is 45°C. The predicted equation for moisture content of Shiitahe mushroom versus drying time in the drying process was determined.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH